diumenge, 20 d’octubre del 2013

Presentació



El barri del Poble Sec és dinàmic. És un lloc que ofereix nombroses possibilitats però sobretot, cohesió entre els seus individus. D’aquesta cohesió tan fonamental s’encarrega la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, la qual aplega més de cent entitats i associacions diverses del nostre barri. Grups de gent ben diferents s’organitzen i aconsegueixen crear un barri fort, amb iniciativa i una personalitat destacable.

Per tots aquells encuriosits, el meu blog oferirà tota la informació possible sobre les Associacions i Entitats afiliades a la Coordinadora d’Entitats del barri del Poble Sec. L’Associació Teatral Truss espectacles, el Club Atlètic Running, la colla de gegants i grallers del Poble Sec, el Foment Excursionista de Barcelona, el Cerhisec o l’Esplai Xerinola són només un exemple de grups adherits a la Coordinadora i de la gran varietat i oferta que ofereix el Poble Sec.

La meva fita serà mostrar-vos la gran feina que duu a terme la Coordinadora i, sobretot, fer difusió dels actes, esdeveniments i activitats de gran rellevància que tots aquests “petits grans grups” ens van oferint dia a dia. Estar atents sobre tot allò que passa al nostre barri pot fer-nos canviar la forma de veure’l i començar a valorar-lo per tot el que ofereix.

El “Poble Sec Viu” i d’aquí sorgeix el títol del blog. És un barri amb vida pròpia i tots junts podem fer que el seu esperit es mantingui viu i creixi.

Espero que les meves futures entrades us impregnin d’aquesta vitalitat que pretenc transmetre.

Moltes gràcies,

Cristina.

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per l'article, Cristina!

    ResponElimina
  2. Una pregunta, Cristina: per què poses tots els articles dins de la mateixa entrada? D'aquesta manera no hi ha manera de tenir-los indexats.

    ResponElimina